Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ MERKEZDE YENİ DÖNEM

AK Parti’nin Merkez İlçe

AK Parti’nin Merkez İlçe kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Mete Bahadır Yılmaz ilçe başkanlığına seçildi. Yılmaz, kendilerine destek veren Bakan Canikli ile milletvekillerine ve tüm parti teşkilat üyelerine teşekkür etti.

AK Parti’nin Giresun Merkez 6. Olağan Kongresi yapıldı.
Kongreye Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile milletvekilleri Sabri Öztürk, Cemal Öztürk ve partinin teşkilat üyeleri ile delegeler katıldılar. Tek liste ile gidilen kongrede merkez ilçe başkanlığına seçilen Mete Bahadır Yılmaz, “Başta Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli’ye, Milletvekillerimiz Sayın Cemal Öztürk ve Sayın Sabri Öztürk’e, İl Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’na, İl Koordinatör Milletvekilimiz Rıdvan Köybaşı’na , Kongre de tarafıma destek veren İl Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, ve eski İl Başkanı Bahadır Akar’a, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkanımız Mürşit Gürel’e, Kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, Kongre delegelerimize, Mahalle başkanlarımıza ve tüm Teşkilat Mensubu üyelerimize, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak bizleri arayan dost ve arkadaşlarıma şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

20 KİŞİLİK YÖNETİMDE KİMLER VAR?

AK Parti’de gerçekleştirilen kongre sonucunda ilçe yönetim kurulunun 20 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Mete Bahadır Yılmaz, Fuat Yurt, Mehmet Ali Karataş, Mustafa Yıldız, Sinan Akgün, Mehmet Başer, Hatice Aydın, Yusuf Enes Çolaker, Muammer Ayar, Süleyman Şahin, Abdullah Kara, Ferhat Akar, Ziya Musaoğlu, İbrahim Dere, Turgut Alçelik, Mustafa Kankaya, İsmail Yıldız, Kassım Kılıç, Ayşin Çakır, Ekrem Civelekoğlu.