Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Gençlik Kolları’ndan Dünya Çocuk Günü Etkinliği

AK Parti Giresun İl

AK Parti Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Dünya Çocuk Günü Etkinliği kapsamında çocuklar ile bir araya geldi.

Giresun’da yaşayan çocukların da katıldığı etkinlikte, Müzikler eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar ayrıca, lunaparka götürülerek birçok oyun alanında birlikte zaman geçirerek gönüllerince eğlendiler.

Bugünün çocukları yarının umudu olacak büyüklerdir. Geleceğimizin en güzel varlığı çocuklarımız, yarının büyükleri olarak sorumluluk alacaklardır. Bu bilinçte olan biz yetişkinler; çocuklarımızı sağlıklı, güçlü, bilgili, becerikli, yurtsever ve evrensel boyutta bir birey olarak yetiştirmekle yükümlüyüz”

Gençlik Kolları İl Başkanı Mahmut Kılıç açıklamasında şunlara değindi; Çocuklar yarının büyükleri, geleceğin güvencesi ve yöneticisi olduğunu belirterek, “Onların mutluluğu her şeyden önemli. Son dönemde yaşadığımız kötü olaylardan çocuklarımızın da çok etkilendiğini düşünüyoruz. Onların mutlu olması adına yapılması gereken her şeyi Giresun Gençlik kolları olarak üstleniyoruz” ifadelerini kullandı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Onlara daha elverişli, barışçıl yaşanabilir bir dünya oluşturmak en asli görevimizdir. Rengi, dili, dini, ırkı ne olursa olsun. Çocuklar bombalar altında ölmeyi değil, mutlulukla oynamayı, çocukluğunu doyasıya yaşamayı hak ediyor. Tüm dünya çocuklarının gününü kutlar, ışıl ışıl parlayan gözlerinden öperim” dedi.