Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adobe Creative Cloud Ne İşe Yarıyor?

Profesyonel grafik tasarımcıların ve

Profesyonel grafik tasarımcıların ve video düzenleme işi yapan kişilerin sıklıkla tercih ettiği Adobe Creative Cloud, bu konuda çok farklı ve çok ayrıcalıklı bir seçenek olarak ön plana çıkar. Bu kadar geniş bir kitle tarafından tercih edilmesinin öncelikli nedeni ise, Adobe’nin önde gelen yazılımlarına ulaşma imkanı sunuyor olmasıdır. Bu abonelikten destek alan kişiler, ekstra olarak uğraşmaya gerek duymadan pek çok Adobe programına aynı anda ulaşabilirler.

Türkiye’de Adobe CC lisansını satan pek çok adres bulunmaktadır. Asıl dikkat edilmesi gereken, bu lisansı yetkilendirilmiş satıcılardan almak gerektiğidir. Bu konuda enorm.com.tr adresini tavsiye ediyoruz. Çünkü bu adres, hem yetkilendirilmiş hem de profesyonel bir şekilde hizmet sunmaya devam eder.

Adobe Creative Cloud’da Bulunan Yazılımlar

Adobe Creative Cloud içerisinde pek çok yazılım bulunmaktadır. Bunlar, daha çok yazılımcıların tercih ettiği öncelikli ve ayrıcalıklı seçenekler arasında yer alır. Günümüzde en çok tercih edilen bu yazılımları, sizler de hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Kısaca yazılımlar şunlardır:

Adobe Photoshop: Tüm dünya tarafından bilinen, en gelişmiş fotoğraf düzenleme yazılımıdır. Jenerik marka olması sebebiyle diğer programlarda çoğunlukla, fotoşop ismi ile anılır.

Adobe Illustrator: Grafik tasarımı için kullanılan, en kapsamlı araçtır.

Adobe Premier Pro: Günümüzde en fazla kişi tarafından tercih edilen en profesyonel, video düzenleme aracıdır.

Adobe After Effects: Daha çok hareketli grafik ve efekt oluşturmak, amacıyla kullanılan bir programdır.

İntrenet Olan Her Yerde!

Tüm bu programları Adobe kurumsal lisans ile son derece hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda yanınızda bu programların setup dosyalarını taşımanıza da gerek bulunmamaktadır. Sadece internete bağlanabildiğiniz her noktadan programı indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Adobe Lisansı konusunda ise daha çok profesyonel adreslerle çalışmanızı tavsiye ediyoruz.

Zaman içerisinde, internette farklı farklı noktalarda bu tarz satış yapan adresler ortaya çıkmış olsa da hem güvenilir hem de kaliteli bir adresle çalışmak, sizin açınızdan daha yerinde bir karar olacaktır. Bu konuda; profesyonel bir adresten hizmet almak için enorm.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.