Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADAYLIK İÇİN SON VİRAJ

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Milletvekili aday adayları temayülün ardından bu kez de mülakatta ter dökecek. 30 aday adayının bu hafta içerisinde Ankara’ya giderek genel merkezde komisyonun huzuruna çıkması bekleniyor.

Mevcut milletvekillerinin mülakata da girmeyecekleri öğrenilirken mülakat sonrası aday adayı sayısının 10’a düşmesi de bekleniyor.

MÜLAKATTA TERLEYECEKLER

AK Parti’de geçen hafta sonu temayülde terleyen 30 aday adayı bu kez de bugün Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde yapılacak olan mülakatta terleyecekler.

AK Parti genel merkezinde bir genel başkan yardımcısı başkanlığında dörder kişiden oluşan alt komisyon kuruldu. Bu komisyonda bir MKYK üyesi, bir kadın kolları MKYK üyesi, bir de gençlik kolları MKYK üyesi bulunuyor.

ADAYLARA NEDEN AK PARTİ SORUSU

Komisyonda adaylara AK Parti’yi neden tercih ettikleri, projeleri, siyasetteki hedefleri” gibi sorular sorulacak ve kısa cevaplar vermeleri istenecek.

Aday adaylarının giyimi-kuşamı, temsil kabiliyeti, oturması-kalkması ve konuşmasına kadar her türlü özelliği de mülakatlarda dikkate alınıp raporlaştırılacak.

Yüz yüze yapılacak mülakatlarda aday adayları sıkı bir güvenlik soruşturmasından da geçirilecek.

MEVCUT VEKİLLER GİRMİYOR, SAYI 10’A DÜŞEBİLİR

Yapılacak olan mülakata mevcut milletvekilleri Nurettin Canikli, Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’ün girmeyeceği bu milletvekillerinin durumunun üst komisyonda ele alınacağı da öğrenildi. Mülakatta 30 aday adayı sayısının ise 10’a düşmesi bekleniyor.