Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da Kaymakam Azman’dan genç yazara destek

Giresun’da Kaymakam Azman’dan genç yazara destek

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’un Alucra Kaymakamı Emrah Azman’ın katılımıyla düzenlenen “Arda’nın İmza Günü” programı, ilçede güzel ve anlamlı bir buluşmaya vesile oldu.
İlçedeki Çınar Kafe’de gerçekleşen etkinlikte genç yazar Arda Uçar, “Bir Anne ve Oğulun Hikayesi” adlı kitabı için okurlarıyla bir araya geldi, söyleşi gerçekleştirdi ve kitaplarını imzaladı.
Programa ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Özellikle öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgi ve heyecan, okuma kültürünün ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.
Kaymakam Emrah Azman, bir lise öğrencisinin kitap yazmış olmasının yalnızca bireysel bir başarı değil, aynı zamanda Alucra adına umut verici bir gelişme olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Arda’nın ortaya koyduğu emek ve kararlılık, hayal kuran tüm gençlerimize güçlü bir mesaj veriyor: İsteyen, çalışan ve cesaret eden gençler başarır. Alucra’dan daha nice genç kalemlerin çıkmasını temenni ediyor, Arda Uçar’ı gönülden tebrik ediyoruz. Bu imza günü bir başlangıç olsun.”