Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da Yaya Yolu Denetimleri Artırıldı

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, yaya güvenliğini sağlamak amacıyla özellikle yayaların yoğun kullandığı alanlarda denetimlerini sıklaştırdı.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, yaya güvenliğini sağlamak amacıyla özellikle yayaların

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, yaya güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. İl Emniyet Müdürü Ferhat Akbaş’ın bizzat katıldığı denetimlerde, özellikle yaya yollarını ihlal eden motosiklet sürücüleri hedef alındı.

Gazi Caddesi’nde Kapsamlı Kontroller

Kentin en işlek noktalarından biri olan ve trafiğe kapalı bulunan Gazi Caddesi üzerinde kapsamlı denetimler gerçekleştirildi. Bu denetimlerde, yaya yolunu kullanan ve kural ihlali yapan motosikletlilere odaklanıldı.

Cezai İşlemler Uygulandı

Denetimler sırasında yaya yolunda motosiklet kullandığı tespit edilen sürücülere cezai işlem uygulandı. Kural ihlali yapan diğer sürücüler de cezaya çarptırıldı.

Denetimler Devam Edecek

Emniyet yetkilileri, yaya güvenliğini tehlikeye atan sürücülere yönelik denetimlerin şehrin farklı noktalarında aralıksız devam edeceğini bildirdi.