Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da Bolahenk Korosu’ndan Unutulmaz Müzik Ziyafeti

Giresun Bolahenk Türk Müziği Derneği Korosu, Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda muhteşem bir konser düzenledi.

Giresun Bolahenk Türk Müziği

Derneğin kurucusu ve şefi Cihan Unat yönetiminde gerçekleştirilen konserde, Giresunlular Türk sanat müziğinin unutulmaz eserleri ile adeta mest oldu.

Koro, Alkışlarla Sahne Aldı

Cihan Unat’ın yönetiminde sahne alan saz sanatçıları Tanju Erol, Cihan Uzunahmetoğlu, Ensar Usta, Erdem Usta, Erhan Çak, Yağız Yılmaz Aksu ve Uğur Ulaş ile birlikte koristler ve solistler Alptekin Kılıç, Necmi Kaya, Ömer Mumcuoğlu, Savaş Yasak, Reyhan Çetin, Doğan Şahin, Reyhan Pirdal, Fatma Yılmaz, Songül Yılmaz, Nurhayat Memiş, Gülseren Akdemir, Melike Usta, Ruhan Bayburt, Özlem Çelik, Serda Nebioğlu, Tülay Yılmaz Öztürk, Jale Bilgin, Gencel Setenay Yüksel, Esra Usta, İlkay Göçmen, Asiye Sadıklar ve Tuğba Tütüncü söyledikleri şarkılarla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. İzleyiciler, konser boyunca şarkılara eşlik ederek sanatçıları coşkuyla alkışladı.

Giresun’da Bolahenk Korosu’ndan Unutulmaz Müzik Ziyafeti

Protokolden Yoğun İlgi

Giresunlu müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akten, Kent Konseyi Başkanı İsmail Cem Feridunoğlu, Belediye Meclis Üyesi Salih Özdemir, Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu, Belediye Kültür Müdürü Hale Çerkezoğlu Altundaş, akademisyenler, kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu yöneticileri de katıldı.

Sanatla Dolu Bir Gece

Bolahenk Korosu’nun sanatla dolu gecesi, çiçek sunumu ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Katılımcılar, böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapan Bolahenk Türk Müziği Derneği’ne ve emeği geçen sanatçılara teşekkür etti.