Giresun Belediyesi Hal Müdürü Hüseyin Yılmaz, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Müdür Yılmaz’ı, son yolculuğuna görev arkadaşları Belediye önünde düzenlenen törenle uğurladılar.
Geçirdiği ani kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren Giresun Belediyesi Hal Müdürü Hüseyin Yılmaz arkadaşları tarafından uğurlandı. Akşam saatlerinde evine giderken rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 57 yaşındaki Hüseyin Yılmaz için Giresun Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Kerim Aksu, önceki dönem milletvekilleri Eşref Karaibrahim, Selahattin Karaahmetoğlu, önceki belediye başkanlarından Hasan Karaibrahimoğlu, CHP il başkanı Necati Tığlı, MHP il başkanı İbrahim Dizdar, CHP merkez ilçe başkanı Hakan Türker, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Kurt, Hasan Hilmi Erzincanlı, Murat Ersoy, Mustafa Saraydemir, meclis üyeleri, daire müdürleri, belediye çalışanları, Yılmaz’ın ailesi ve vatandaşlar katıldı.
Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kerim Aksu, Hüseyin Yılmaz’ın 30 yılı aşkın hizmet verdiğini belirterek; “Kendisi çalışkan, dürüst, dik duruşu olan, yasaları iyi bilen, belediyemize ve Giresun’a birçok hizmet kazandıran değerli bir müdürümüz ve ağabeyimizdi. Genç yaşta aramızdan ayrıldı. Hala vefat etmesine inanmakta zorlanıyorum. Haber alır almaz hastaneye koştum, fakat yapılacak bir şey yoktu. Birlikte verimli çalışmalar yaptık. Mekânı cennet olsun. Ailesine ve çalışma arkadaşlarıma sabırlar diliyorum” dedi.
Gözyaşları içerisinde uğurlanan Hüseyin Yılmaz’ın cenazesi Gemilerçekeği Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Sayca Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi.
