Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“3 puan bizim olacak”

Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, mağlup

Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, mağlup oldukları Samsunspor maçından gerekli dersi aldıklarını belirterek, Cuma akşamı Atatürk Stadında saat 18.00’de oynayacakları Gaziantepspor maçı hakkında ümitli konuştu.
Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, “Samsun’da hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Çok üzgünüz. Toparlanacağız ve Samsunspor maçında kaybettiğimiz puanları mutlaka telafi edeceğiz” şeklinde konuştu.
Kazancıoğlu, “Ligin devre arasına galibiyetle girmek istiyoruz. Hazırlıklarımız 3 puan parolasıyla devam ediyor. Futbolcularımız üzerlerindeki yenilginin moralsizliğini atmış durumdalar ve Cuma akşamı mücadele edecekleri Gaziantepspor maçını kazanmanın hesapları içindeler. Taraftarlarımızın maça ilgisini ve takımlarına desteklerini bekliyoruz. Zirve mücadelemiz devam edecek. Her takım yenilgi alabilecek, önemli olan amaçlanan hedeften kopmamak ve mücadeleyi sürdürmektir. Rakibimiz bilindiği gibi ligin son sırasında bulunuyor. Bu durum bizi ilgilendirmiyor. Biz her rakibimiz gibi Gaziantepspor’u da önemli bir rakip olarak görüyoruz ve hazırlıklarımızı buna göre sürdürüyoruz, maça de bu düşünce ile çıkıp oynayacağız.”