Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

TOKAT (AA) – Tokat'ın

TOKAT (AA) – Tokat'ın Turhal, Erbaa, Reşadiye ve Yeşilyurt ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Turhal Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız,'ınAtatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Uzun Mehmet Spor Salonu'ndaki törende öğrenciler tarafından şiirler okundu ve halk oyunu gösterisi sunuldu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin de verildiği törene Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkanı İlker Bekler, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin, protokol üyeleri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

– Erbaa

Erbaa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma töreninin ardından ana sınıfı öğrencileri gösteriler sundu ve şiirler okudu.

Törene Kaymakam Bülent Karacan, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Çelebi, kurum müdürleri öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

– Yeşilyurt

Yeşilyurt ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi.

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma töreninin ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Yeşilyurt Anaokulu öğrencilerinin dans gösterileri sunduğu kutlama programında Milli Hakimiyet İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden oluşan mehteran takımı da konser verdi.

Törene Kaymakam Vekili Mustafa Karali, Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Yüksel Hatik, İlçe Emniyet Amiri Erdem Arslan, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

– Reşadiye

Reşadiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Reşadiye Spor Salonu'ndaki törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Öğrencilerin okuduğu şiirler, yarışmalar ve gösteriler sunuldu.

Törene Kaymakam Murat Mete, Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.