Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 Nisan Otizm farkındalık günü etkinliği yapıldı

Giresun Özel Eğitim İş

Giresun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’nun düzenlemiş olduğu 2 Nisan otizm farkındalık etkinliğine Giresun Doğa Koruma ve Milli parklar şube Müdürlüğü olarak katkı sağladı. Etkinliğe Bakanlık Müşaviri Ali Hıdır, Çevre Mühendisi Reyhan Hızarcıoğlu, Orman Mühendisi Fatma Akbıyık katılım sağlayarak destek verdi.

Bakanlık Müşavirimiz Ali Hıdır  “Giresun Doğa koruma ve Milli parklar Şube Müdürlüğüne yürekten teşekkür ediyorum böyle faaliyetler ile Bakanlık olarak her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.  Milli Parklar Genel Müdürlüğümüz her türlü desteği sağlamaktan memnun olduğunu ifade etmektedirler. Bundan sonrada da destek olmaya devam edeceklerini ifade etmektedir” dedi.

Giresun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Sinan Turkay ise yaptığı açıklamada, “Giresun Milli parklar Şube Müdürlüğü çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Her türlü faaliyetimizde yanımızda olmalarından memnunuz. Nisan etkinliğimizde farkındalık sağlanmasına yardımcı oldular ve olmaya devam edeceklerini ifade ettiler. Milli Parklar Genel Müdürlüğü ne de ayrıca şükranlarımı sunuyorum” dedi.