Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 engelliye tekerlekli sandalye desteği

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Görele Şubesi bir manüel birde akülü tekerlekli sandalye verdi.
Düzenlenen törene İlçe Müftüsü İsa Kaynak, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Mehmet Suphi Yetkin, Dernek Başkanı Asiye Divli, dernek yönetim kurulu, engelliler ve engelli yakınları katıldı.

Dernek binasında verilen sandalyelerden bir tanesi ilçeye bağlı Bozcaali Mahallesinde oturan 11 yaşındaki Tolga Özdemir’e verilirken bir tanesi de yine ilçeye bağlı Kumyalı Mahallesinde oturan Nafiye Yosma, isimli engelli vatandaşa verildi.

Engelli vatandaşlar için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Dernek Başkanı Asiye Divli,  “Derneğimiz Karadeniz Bölgesi’nde şube olarak tek dernektir. O yüzden Samsun-Hopa arası bütün engellilere hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu günde biri manüel biri akülü olmak üzere iki engellimize sandalye verdik” dedi.

Engellilere her zaman imkanlar ölçüsünde yardımcı olduklarını ve her zaman onlarla birlikte olmaya gayret gösterdiklerini aktaran İlçe Müftüsü İsa Kaynak, “Müftülük olarak engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında her zaman yanlarında yer almaya çalışıyoruz. Belki şu an için bizlerin bir engeli yok ama bu demek değil ki biz hiç engelli olmayacağız anlamına gelmemeli. Bizde bir engelli olabiliriz. Yarına kimsenin bir garantisi yok” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Derneğe katkıda bulunan Görele Müftüsü İsa Kaynak’la İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Mehmet Suphi Yetkin’e teşekkür plaketi verildi.

BEKİR ÖZTÜRK