Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

GİRESUN (AA) – Giresun'un

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere, Şebinkarahisar ve Görele ilçelerinde "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" törenlerle kutlandı.

Yağlıdere ilçesindeki tören İlçe stadında gerçekleştirildi.

Burada halk oyunları gösterileri sunuldu, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Törende okullar arasında düzenlenen spor yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenine Kaymakam Vekili Yasin Erdem, Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

– Şebinkarahisar

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Şebinkarahisar'da da törenle kutlandı.

İlçe stadındaki törende halk oyunları ve spor gösterileri sunuldu, Gençlik Haftası kapsamında çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Ümit Aksu, burada yaptığı konuşmada, "19 Mayıs esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen zulme asla boyun eğmeyen milletimizin ilk adımıdır. 19 Mayıs gençlik, gençlik ise gelecek demektir." dedi.

Törene, Şebinkarahisar Kaymakamı Taner Tengir, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

– Görele

Görele ilçesindeki "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlama töreni ise Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.

Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Tören, çeşitli spor faaliyetler ile kompozisyon, resim ve şiir dalında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.