Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

16. Giresun Günleri 7 Aralık’ta yapılacak

Giresun Federasyonu genişletilmiş sivil toplum kuruluşları başkanlar toplantısı Beykoz Belediyesi Riva Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Giresun Federasyonu genişletilmiş sivil

Toplantıda 16. Giresun Tanıtım Günleri bilgilendirme ve istişare toplantısında önemli gündem maddeleri görüşüldü.

Genişletilmiş Başkanlar toplantısında Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş, toplantının ana gündemi olan 16. Giresun Günleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi.

Bu yıl İstanbul Valiliği tarafından organize edilen Yeşilköy Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanında hem kapalı hem de açık alanlarda Giresun Tanıtım Günleri planladıkları sürprizlerin yanı sıra her yıl birçok yenilikle büyüdüklerini ifade eden Başkan Memiş, Giresun toplumunun her kesiminden yoğun katılım beklediklerini vurguladı.

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu tarafından düzenlenen 16. Giresun Tanıtım Günleri’nde her yıl olduğu gibi kültür çadırı, yöresel ürünler çadırı, yeme içme alanları, sahne ve sosyal alanlar yer alıyor.

“GİRESUN GÜNLERİ” 7-10 ARALIK TARİHLERİNDE ATATÜRK HAVAALANI YAPILACAK

16. Giresun günleri ile ilgili ayrıntılı açıklamalarda bulunan Federasyon Başkanı Yardımcısı Zafer Tahmaz, Yeşilköy’de bulunan Atatürk Havalimanı kapalı alanında yapılacak Giresun Günleri alt yapı ve tanıtım hazırlıkları, duyuru, davet, afiş sloganları ve dağıtımı ile mekân hakkında bilgilendirme yaptı.

Başkan yardımcısı Zafer Tahmaz Yapılacak İstanbul, Ankara, Giresun ve diğer bölgelerde yapılacak ziyaretler ile tanıtım günleri ile ilgili hazırlıklar devam edecek olup basın toplantıları ile detayları da kamuoyuna sunacaklarını söyledi.

STK Başkanları gündem ile ilgili söz alarak Giresun Günleri ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştılar.