Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

KARABÜK (AA) – Karabük'te,

KARABÜK (AA) – Karabük'te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Anadolu Ajansının (AA) fotoğraflarının da yer aldığı "Basın Objektifinden 15 Temmuz" konulu sergi açıldı.

Kentteki bir alışveriş merkezinde, AA muhabirlerinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğrafların da yer aldığı sergiyi, Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, kurum müdürleri ve şehit yakınları gezdi.

Vali Gürel, burada yaptığı açıklamada, sergide FETÖ darbe girişimini ve milletin terör örgütüne karşı gösterdiği kahramanlık mücadelesini yansıtan fotoğrafların yer aldığını söyledi.

Sergiyi tüm vatandaşların görmesini isteyen Gürel, serginin açılmasında emeği geçen basın mensuplarına ve ev sahipliğinden dolayı alışveriş merkezi yönetim kuruluna teşekkür etti.

Sergi, 16 Temmuz'a kadar açık kalacak.