Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

GİRESUN (AA) – Doğankent'te,

GİRESUN (AA) – Doğankent'te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Harşit Ulu Cami'de gerçekleşen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilahiler ve Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi. Program sonunda vatandaşlara ikram verildi.

Doğankent Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, yaptığı konuşmada 15 Temmuz'da Çanakkale ruhunun yüzyıllar sonra yeniden canlandığını söyledi.

Tarihe yine altın harflerle yazılan bir direniş ve diriliş öyküsü ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferine hayat verildiğini ifade eden Canpolat, şöyle konuştu:

"Bütün dünya Çanakkale'de, Sakarya'da, Kurtuluş Savaşı'nda, şehit kanlarıyla sulanarak vatan yapılan bu topraklar uğruna sergilediği duruşu ile Türk milletinin gücünün üstüne güç olmadığına, milli şuurunu, birlik olma bilincini bir daha görmüştür. Bizler de bu aziz vatanımız için şehit düşen vatandaşlarımız için toplanmış bulunuyoruz. Şehitlerimize minnet ve şükran duyuyoruz, mekanları cennet olsun."

Etkinliğe Doğankent Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, Belediye Başkanı Rüşan Özden, AK Parti Doğankent İlçe Başkanı Yılmaz Dede, Emniyet Amiri Nurşani İlter, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Oğuzhan Özturan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.