Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“1 Kasım Türkiye’nin kader seçimidir”

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. Parti binasındaki törene Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, İl Başkanı Sinan Kitapçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu,  milletvekili adayları Basri Gürsoy, İbrahim Akgün, kadın, gençlik kolu yöneticileri, eski milletvekilleri, il başkanları, meclis üyeleri ve kalabalık bir partili gurubu katıldı. İl Başkanı Sinan Kitapçı, törende yaptığı konuşmada, katılanlara teşekkür etti. Kitapçı, “Buradaki coşku 1 Kasım’daki CHP iktidarını müjdeliyor” dedi.
Partililere hitap eden CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ise; birlik ve beraberlik çağrısı yaparak” ben inanıyorum ki CHP Giresun’da, 1980’ler öncesi ve 1987’deki birlik ruhunu yakalasın, bizi kimse tutamaz. Ben bunu sağlamakta kararlıyım. Birliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğim. Bana sizler pek çok nedenle ama en çok da bu nedenle önseçimde oy verdiniz. Giresun’un birleştirici, bütünleştirici özellikteki bir siyasetçisi olmak istiyorum. Bu partide herkesin bir ve beraber olduğu günleri görmek istiyorum. Bunu başaracağız. Çünkü inançlarda, fikirlerde bir sorunumuz yok. Hepimiz CHP’liyiz. Bizi buluşturan nokta bu. Ayrıştığımız öteki konuları bir yana bırakarak, en azından erteleyip öteleyerek partimizin başarısı için çalışmalı, çaba göstermeliyiz” diye konuştu.
Milletvekili aday belirleme sürecinde listelerin şekillenmesinde milletvekillerinin müdahil olmadığını, söyleyen Bektaşoğlu, “yapılan spekülasyonlara asla inanmayın. Bu liste tamamen genel merkezimizin yaptığı bir çalışmayla, değerlendirmeyle oluşmuştur. Karar aşamasında bizlere sorulmadı. Ama YSK’ya verildikten sonra artık bu liste benim de listemdir. Bu liste CHP’nin listesidir. Herkes bunu böyle bilmeli ve kabul etmeli” dedi.
“NE YAPARLARSA YAPSINLAR AKP GİDECEK”
Bektaşoğlu, 1 Kasım seçiminin önemine dikkat çekerek, şunları söyledi: “Bu bizim son seçimimiz olabilir. Ya Cumhuriyetimiz var olacak, ya diktatörlük sürecek. Demokrasiyi korumak için AKP’yi tarihe gömmek için sandığa gideceğiz. CHP Türkiye hükümetsiz kalmasın diye her çabayı gösterdi. Ama AKP’nin başkanı cumhurbaşkanı olan zat, hükümet kurulmasını engelledi. Milli iradeye kirli irade dedi. Hükümet kurulması ihtimali varken 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasından yargılanacağını düşünerek kelle korkusuyla erken seçim istedi. Halkın 7 Haziran’da ortaya koyduğu koalisyon iradesini hiçe saydılar. Bunun bedelini Türk halkı ödedi, ödüyor. Ama ne yaparsa yapsınlar gidecekler. 7 Haziran’ın rövanşını CHP’yi iktidar yaparak alacağız”