Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zirveden inmek istemiyoruz”

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ,

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, içeride kaybedilen puanları telafi edeceklerini söyleyerek, taraftarların takımlarına desteğini sürdürmelerini istedi.

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, yeşil beyazlı camia olarak zirve mücadelesine kilitlendiklerini söyleyerek, amaçlarına ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Bozbağ şöyle konuştu: “Hayalimizdeki süper lig konusunu gerçekleştirmeye kararlıyız. Görüldüğü gibi takımımız lider durumdadır. Zirveden inmek istemiyoruz. Evimizde son oynadığımız iki maçta berabere kalarak 4 puan kaybettik. Deplasmanlarda kazanarak, bu kayıplarımızı telafi etmek amacındayız. Gelecek hafta Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Gazişehir Gaziantep maçının hazırlıklarını 3 puan parolasıyla yapıyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz ve yenilmezlik durumumuzu sürdüreceğimize inanıyorum.
Takımımızda moral motivasyonumuz yerinde. Maçlarımıza galibiyet için hazırlanıyoruz. Hiçbir rakibimizden çekinmiyoruz ve ligin sonunda hedefimize ulaşmak amacıyla gayret gösteriyoruz.”