Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yığılca'dan kısa kısa

DÜZCE (AA) – Yığılca

DÜZCE (AA) – Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, her zaman vatandaşların memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarına hızla devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Çam, ilçede geçen hafta başından bu yana aralıklarla devam eden yağış nedeniyle hafif çaplı zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

Bölgelerde yeni düzenlemeler yapılacağını anlatan Çam, şöyle konuştu:

"Daha iyi bir Yığılca inşa etmek için çalışacağız. Yağışların geride bıraktığı izleri ortadan kaldırmak için tüm ekiplerimizle seferber olduk. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ayrıca belediye binamızın giriş merdiveni ve alt katında bulunan iş yerlerinin merdivenleri yaya güvenliğini tehlikeye sokan ve halkımızın kullanması gereken kaldırımı işgal ettiği için kaldırdık. Örnek olması için ilk olarak belediye girişinden başladık. Bunun akabinde alt katımızda bulunan diğer iş yerleri merdivenlerini kaldırmaya başladılar."

Vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Çam, ilçeden yeni yapılan değişiklikler hakkında da şu bilgileri verdi:

"Trafik güvenliğini tehlikeye atan süs havuzu da halkımızın isteğiyle kaldırıldı. Ahmetçiler yolu üzerinde bulunan geçmiş yıllarda birçok belediye başkanının kaldırmak isteyip de kaldıramadığı metruk ahırı sahiplerinin rızasıyla kaldırdık. İlçemizde daha elzem durumda bulunan metruk yapıların kaldırılması için de çalışmalarımız devam ediyor. Bu tür yapıların özellikle öğretim kurumlarının yakınında bulunması öğrencilerimizi ve velilerimizi tedirgin etmektedir. Bizler de sosyal sorumluluk bilinci gereği üzerimize düşen görevi her zaman layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Biz her zaman vatandaşımızın memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz."

-Esnaf Kefalet Kooperatifi'nden iftar programı

Yığılca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleri iftarda bir araya geldi.

İlçede bir restoranda düzenlenen programda konuşan Kooperatif Başkanı Erkan Kaya, "Kooperatifimizin geleneksel hale getirdiği bu iftar programlarında esnaflarımızı bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Programımıza katılan tüm esnafımıza şükranlarımı sunuyorum." dedi.