Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerel seçimlere doğru

Bu haberin fotoğrafı yok

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığınca seçim irtibat bürosu açıldı.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, Kepez Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosu açılışında yaptığı konuşmada, belediye başkanı seçilmesi durumunda 90 gün içerisinde önemli projelere imza atmaya başlayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ereğli'ye özel bir ilgisi olduğunu anlatan Şahin, "Cumhurbaşkanımız özellikle Ereğli'yi ince eleyip sık dokudu ve bu kardeşinizi ön plana çıkarttı ve sizlere emanet etti. Bizim her sözümüzün altında Cumhurbaşkanımızın imzası var. Bizim her projemizin arkasında Cumhurbaşkanımızın desteği ve özel ilgisi var." dedi.

İlçede istihdamı arttıracak projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını anlatan Erol Şahin, kendisine gösterilen ilgiye de teşekkür etti.

Seçim bürosunun açılışına AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş da katıldı.