Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yapılan zamlar geri alınmalı”

İYİ Parti Genel Başkan

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Giresun’da esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, bu kapsamda Giresun Sanayi Sitesi, Espiye ilçesi ve Soğukpınar Beldesinde teşkilatları ve esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretlerde esnafların çok fazla sıkıntı yaşadığına tanık olduklarını dile getiren Yüksel, “Esnafımız gerçekten zor durumda. İşlerin durmasının yanı sıra gelen elektrik faturaları çok fahiş olunca haklı olarak sitem ediyorlar. Toplumun her kesiminde sorun ve sıkıntılar var. Halkımızın geçinemiyor, esnafımız zararda, çiftçimiz üretimden el çekiyor.  Bu gidişata artık dur demeli ve yönetemeyenler gitmeli” dedi.

Gıda ürünlerinde yapılan KDV indirimini de değerlendiren Yüksel, “Gıda ürünlerinde KDV Yüzde 8’den Yüzde 1’e indirildi. Ancak elektrik, akaryakıt ve doğalgaza yapılan zamlar duruyor. Esnaf zaten bunlardan dert yanıyor. Kiradan fazla gelen faturalar esnafı zor duruma düşürüyor. Önce bu yapılan zamlar geri alınmalı. Özellikle elektriğe yapılan Yüzde 125’lik zam acilen geri alınmalı. Aksi halde yapılan KDV indirimleri deve kulak kalacaktır” şeklinde konuştu.

İlçe ve belde ziyaretlerinde esnafların yanı sıra çiftçilerin de sorunlarını dinlediklerini ifade eden Yüksel, “Espiye İlçe Başkanlığımız ve Soğukpınar Belde Başkanlığımızın düzenlediği Soğukpınar ziyaretinde Belediye Başkanımız Mustafa Eyice’yi ve Soğukpınar esnafımızı ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği için Belediye Başkanına, Soğukpınar esnafına ve halkına teşekkür ediyoruz” dedi.