Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yakar, “Milletimizi meydanlara davet ediyorum”

Bulancak Belediye Başkanı Recep

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde tüm vatandaşları meydanlara davet etti.

15 Temmuz 2016 gecesi hain Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilmek istenen kanlı darbe girişimini unutmadıklarını, unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Başkan Yakar, 15 Temmuz kanlı darbe girişimini Aziz Türk Milletinin püskürttüğünü ve bunun tarihe yazılan en büyük destan olduğunu söyledi.

Aziz Türk Milletinin demokrasisine, vatanına, bayrağına, ezanına ve devletine canı pahasına sahip çıktığını belirten Başkan Yakar, “Hainlerin gerçekleştirmek istediği kanlı darbe girişiminin yıl dönümü geldi. Şimdi o günün ruhuyla, o günün acısıyla yine meydanlarda nöbetimizi tutup tüm dünyaya haykıracağız. Bulancak ilçemizde de 15 Temmuz’un yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bir sene meydanlara indiğimiz inanç ve samimiyetle yine meydanlarda olacağız. Hiç kimse, ne olursa olsun, kim olursa olsun, ne yaparlarsa yapsınlar bu millete diz çöktüremez. Kimse bu vatanı bölemez, bu şanlı bayrağı indiremez, ezanlarımızı, salalarımızı kesemez. Ben 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde Cumartesi akşamı saat 21:00 itibariyle Bulancak Eski Cezaevi Mevkiinde Mehter takımı öncülüğünde 15 Temmuz caddesi üzerinden Bulancak Cumhuriyet Meydanında davet ediyorum. Vatandaşlarımızla birlikte 15 Temmuz gecesi bir kez daha Çanakkale ruhuna sahip bu aziz milletin gücünü ve cesaretini tüm dünyaya göstereceğiz” dedi.