Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tütüncü, “Seçmen, AK Parti’ye döndü”

AHMET CEYLAN Giresun AK

AHMET CEYLAN
Giresun AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ve Ak Parti üçüncü sıra milletvekili adayı Sabri Öztürk Eynesil’de partililer ile bir araya geldi. İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü 1 Kasım seçimleri için aday belirlemede her zaman ki gibi çok titiz davrandıklarını belirterek, “Giresun’un doğusundaki ilçeler, son iki dönemdir AK Partiden adaylarının ve dolaysıyla kendilerini temsil edecek bir vekillerinin olmadığı yönünde serzenişte bulunuyorlardı. Bu seçim öncesi bu konu göz önünde bulundurarak liste oluşturuldu. Geçmiş dönemde milletvekilliği yapan arkadaşlarımızda, şu andaki adaylarımızda hiç şüphesiz biri birinden değerli arkadaşlarımızdır. Ancak bu bir nöbet değişimidir. Kamuoyunun ve genel merkezin tercihi ile en iyi listenin oluşturulmuştur. Cemal Öztürk hocamızı aday gösterdik. Bu bölgeden ve tüm Giresun’da oylarımızı önemli ölçüde artıracağımıza inanıyorum” dedi.
SEÇMENLER PİŞMAN OLDU
Giresun AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü bazı seçmenlerin AK Partiye oy vermedikleri için pişmanlık duyduklarını belirterek, “7 Haziran seçimlerinden sonra ülke genelinde insanların pişmanlık duyarak AK Partiye dönüşümünü zaten gözlemlemiştik.  Bizim üzerimize düşen görev ise bu geri dönüşümü hızlandırmaktı. İlimizde ve ülke genelinde listelerden başlayarak gerekli adımlar atıldı. Seçim çalışmalarına başladıktan sonra bunları sizler ile daha net bir şekilde paylaşacağız” dedi.
AK Parti Giresun milletvekili adayı Sabri Öztürk’de seçmenlerin AK Parti’ye, en yüksek oranda destek vermek suretiyle Giresun’da dört milletvekili çıkaracaklarına inandıklarını söyledi.
Eynesil AK Parti salonunda yapılan toplantıya Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Eynesil İlçe Başkanı Fatih Cansız, İl Meclis Üyesi Gürsel Yılmaz, bazı köy muhtarları, partililer ve bazı vatandaşlar katıldı.