Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turhan Alçelik Gelecek Partisine katıldı

AK Parti önceki dönem Milletvekillerimizden

AK Parti önceki dönem Milletvekillerimizden Dr. Turhan Alçelik, Ankara’da Gelecek Partisi Genel Merkezinde düzenlenen bir törenle Gelecek Partisine katıldı.
Parti Rozetini Genel Başkan Ahmet Davutoğlu taktı ve yaptığı konuşmada; “Turhan bey etkili ve dürüst siyaseti ile yıllarca Giresun’a hizmet etti. Bizim geçmişte tespit ettiğimiz aksaklıkları kendisi de o dönemde tespit ettiği için bazı sıkıntılarla karşılaştı.

İnşallah yarım bıraktığımız işleri, birlikte tamamlamak için Turhan Bey’i aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyorum, Geleceğe hoş geldiniz. Bu arada değerli İl Başkanımız Murat Kılıçaslan ve Mehmet Kuğu’ya da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Tören sonrasında açıklama yapan Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan ise şunları söyledi. “Çok değerli bir ağabeyimiz Turhan Alçelik’i aramızda görmekten mutluluk duyuyorum.
Bugün iki güzel olayı birlikte yaşadık.
Partimizin 3.kuruluş yıldönümü kutlamalarının ardından yapılan toplu rozet töreninde çok kıymetli isimleri partimize kazandırdık.

İlimiz adına da çok değerli bir isim olan Turhan Alçelik’in bilgisi, siyasi tecrübesi ve dürüstlüğü ile aramıza katılması ile,  3.yılımızda “Haydi Türkiye” sloganımızla Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinde el ele kol kola İktidarın en güçlü partilerinden biri olacağız. Giresun İl Başkanlığı olarak ilimizde de güçlü kadromuz ile “Haydi Giresun” diyeceğiz.

Ben inanıyorum ki halkımız bu sesimize kulak verecektir. Çünkü biz bu şehrin evlatları olarak bu şehrin Geleceğini düşünüyor ve çalışmalarımıza o yönde devam ediyoruz.
Buradan şahsım ve teşkilatım adına Turhan Alçelik’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.