Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Toplama yoldaki durakları kaldırın”

Karayolları Bölge Müdürlüğü Giresun

Karayolları Bölge Müdürlüğü Giresun Belediyesine resmi yazı ile başvuruda bulunarak toplama yol olarak adlandırılan ve şehir içi trafiğin tüm yükünü çeken yol üzerinde bulunan tüm dolmuş indi bindi durakları ile ceplerin kaldırılmasını istedi.
Karayolları tarafından Giresun Belediyesine gönderilen yazıda toplama yol üzerinde bulunan dolmuş duraklarının trafiği tehlikeye düşürdüğü ileri sürüldü.
ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARININ GÜZERGÂHI
Karayolları tarafından kaldırılması istenilen dolmuş duraklarından Giresun şehir içerisinde toplu taşımacılık yapan çok sayıdaki dolmuş hattının yanı sıra Giresun- Ordu, Giresun-Bulancak ve Giresun-Piraziz hatlarına yolcu taşıyan dolmuşlar ve yolcu otobüsleri de yararlanıyor.
DOĞALGAZ BORU HATTINA DA İZİN VERMEMİŞTİ
Karayolları Giresun’da halen Valilik önüne kadar getirilen doğalgaz boru hattının Batlama köprüsünden geçirilerek hastaneler bölgesi ve Teyyaredüzü mahallesine ulaştırılmasına da toplama yol üzerinden geçiyor gerekçesi ile izin vermemişti.
BAŞKAN, “DURAKLARI KALDIRMAYACAĞIZ”
Konu ile ilgili konuşan Giresun Belediye Başkanı kerim aksu ise dolmuş duraklarını kaldırmayacaklarını belirtti. Aksu, “Durakları kaldırmayacağız, insanlar karda kışta, yağmurda ne yapacaklar karayolları istediği kadar yazsın” dedi.