Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
blank
Ertan AKSU

Tiyatro Gazetesi 2022 Aralık

2022’ye veda ediyoruz.

Yılın bu son ayında biz de Tiyatro gazetesi olarak Aralık 139.sayıyla karşınızdayız. Hem bu yıla dair yazılar hem yeni söyleşiler hem de yeni gelişmelerle sektöre dair merak ettiğiniz haberler, etkinlikler.

Dolu dolu bir Merhaba öyleyse siz Tiyatro severlere… Bu ay manşetimiz: “İBB, İstiklal’in Tarihi Dokusuna Sahip Çıkıyor” Nurhan Uslu’nun hazırladığı haber manşetimizde yer alırken, haberin devamını 2. sayfadan okuyabilirisiniz.

Ayrıca Nurhan Uslu Başyazı köşesinde ki yazısıyla da sizlere sesleniyor.

“Tiyatroda Basın Sorunsalı” başlıklı köşe yazısı da yine 2. sayfa da siz okurları bekliyor. Şehir Tiyatroları İzmir de Buluşuyor. 11-29 Aralık tarihleri arasında 9 kentin şehir tiyatrolarının katılacağı ‘Büyükşehir Belediyeleri Şehir Tiyatroları Buluşması’ kapsamında 12 oyun sahnelenecek. Ayrıntılar 22.sayfadan okunabilir. İlk sayfadan karşımıza çıkan diğer köşe yazarlarımız ise; Tamer Levent Tiyatro ve biz köşesiyle 3.sayfada. Yazı başlığıysa; “Düşünce İnsanı Bertolt Brecht” Yalçın Baykul Komedyenler Kahvesi köşesiyle 4. sayfada yazı başlığı bu ay ”Yakılacak Adam”. Ceren Olpak 5.sayfa da karşımıza ”24. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nde: Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu: Pınar Güntürkün” başlıklı yazısıyla, Gökhan Yener sayfa 11’de ”Dünüm-Bugünüm Yarınım. Sevinç Gediktaş” başlıklı yazısıyla, Zeynur Omuk sayfa 19’da ”100. Yılın Oyunu” başlıklı yazısıyla, Melike Birgölge sayfa 21’de ”Ergün Demir: Sanat Demokratikleşmeli Yani Tabana Yayılmalı” başlıklı yazısıyla karşınızdalar. ”Efes Selçuk’ta Sahneye Davet Var” başlıklı haberde karşımıza çıkan ilk sayfa haberlerinden. ”Efes Selçuk Belediye Tiyatrosu Eğitim Atölyesi kapılarını yeniden yetişkinler için açıyor.” diye başlayan haberin ayrıntıları ilk sayfada sizleri bekliyor.

Serkan Fırtına ”Atatürk ve Sanat” başlıklı yazısıyla sayfa 5’te, Yaşam Kaya ”Bir Aşkın 9 Günlük Anatomisi” başlıklı yazısıyla, Avni Rakop ”Turne Dönüşü Feci Kaza” başlıklı yazısıyla, Berat Beyoğlu ise ”Eylül Sahnesi Aralık Ayında Birbirinden Farklı Temsillerle Sezonu Sürdürüyor ” başlıklı yazısıyla sayfa 6’da siz okurlarıyla. Gülperi Kardemir ”Yeşim Özsoy: Korku Var, Korkmayınız Lütfen!” söyleşisiyle sayfa 7’de, Murat Fidan, ”Sonbahar Mevsiminde Diyarbakır’da Tiyatro” başlıklı yazısıyla, Serpil Kaya ”Tek Perde’de Bir Masum’un Feryadı – Tiyatro Mood: Masum” başlıklı yazısıyla sayfa 8’de, Halit Karaata ”Oynayan İnsan (Homo Ludens)” başlıklı yazısıyla sayfa 9’da, Gökhan Yener ”Adana Devlet Tiyatrosu Ortak Cinayetin Suç Duyurusu Oyunu ile Levent Aras yönetmenliğinde Prömiyerini Yaptı” başlıklı yazısıyla sayfa 10’da, Fatih Paşalı Danimarka Krallığı köşesindeki ”Fazla Sahnesi Olan Var mı?” başlıklı yazısıyla sayfa 15’te, Zeynur Omuk ”Aralık Ayında İzmir’de Sahnelenen Oyunlardan Haberler İzmir 2022 yılını sanatla uğurluyor” başlıklı yazısıyla sayfa 18’de, Betül Aşık ”Ali Poyrazoğlu’ndan Ödünç Yaşamlar ve ne hayatlar!” başlıklı yazısıyla sayfa 20’de, Kımız Bozkır ”Keçiören Semt Tiyatrosu” ve ”Tiyatro İnsanart…” başlıklı yazılarıyla sayfa 22’de ve Büşra Köseoğlu’da ”Her Sonbahar Bir Hüzne Gebe” başlıklı yazısıyla sayfa 22’de siz sevgili okurlarıyla… Tiyatro Gazetesi’nde sadece bu saydığımız yazılar değil elbette, birçok kurum ve kuruluşun etkinlik programı ve çeşitli haberler de var. www.tiyatrogazetesi.net Abone olun, haberiniz olsun. Gazetenizi tüm Mephisto Kitabevlerinden ve Tiyatro Gazetesi temsilciliklerinden edinebilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

12345678