Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TITANIC’DE İMZALAR ATILDI

Giresun’un Teyyaredüzü Mahallesinde yapılmakta

Giresun’un Teyyaredüzü Mahallesinde yapılmakta olan İl Özel İdare Hizmet Binasını 5 yıldızlı otele dönüştürecek olan Titanic Oteller Grubu ile devir teslim protokolü dün imzalandı.
Özel İdare Binasının devrine ait protokol sözleşmesini, Giresun Valisi Hasan Karahan ile AYG Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aygün birlikte imzaladılar.
İmza töreninde konuşan Vali Karahan, “Bu proje büyük bir proje ancak hafta sonu, mesai saatleri ve diğer tatil günlerinde burası sürekli boş kalacaktı. Ne yapılabilir noktasından hareketle buranın 5 yıldızlı bir otel olarak değerlendirilebileceğini düşünerek harekete geçtik. Bu işle ilgili kişi ve kuruluşlara yatırım çağrısında bulunduk. Talipli olan olmayınca da Aygün kardeşlerinde, Giresun’a havaalanı yapılırsa, 5 yıldızlı bir otel açacağız sözü olduğunu öğrendik. Onlarında ihaleye katılmasını istedik. Umuma açık bir ihale yapıldı, neticede herkes teklif verebilirdi. Titanic Otelin kazanarak, bu işi bilen birinin alması bizleri de rahatlattı.” dedi.
AYG Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aygün ise “Memleketimize güzel işler yapmak için buradayız. Memleketimizde istihdama katkı sağlamak bizim en birinci görevimiz, özellikle doğduğumuz şehir olan Giresun’a bu yatırımı yapmak bizim görevimiz olması gerekli. Bölgemizin gelişmekte olduğunu biliyoruz. Onun için bu fitili ateşledik. Biz dünya turizm acenteleriyle birlikte çalışıyoruz. O birlikteliğimiz Giresun’umuza çok değerler katacaktır” dedi.
Titanic Hotel, mülkiyeti Özel İdare’de kalmak üzere 25 yıllığına; ilk 12 yıl 12 Bin Lira, 12 yılın ardından aylık 100 Bin Lira kira bedeli ile ihaleyi kazanmıştı.