Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu Belediye Başkanından karanfilli kutlama

Bu haberin fotoğrafı yok

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir dizi ziyaretler yaparak, kadınlara karanfil dağıttı.

Başkan Karapıçak, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilk olarak, beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Koç, Kadın Kolları Başkanı Rabia Ök ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ile birlikte İskender Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bayan müdiresi Samiye Yıldırım’ı ziyaret etti. Okulda bayan öğretmenlerin de Dünya Kadınlar Gününü kutlayan başkan Karapıçak, burada yaptığı açıklamada, yüce dinimiz İslamın kadına verdiği önemi anlatarak, “Siz kadınlar ailenin temelisiniz. Sizler varsanız aile var, aile varsa toplum var, toplum varsa sağlam bir devlet var demektir” ifadelerini kullandı.

Okuldaki ziyaretini tamamladıktan sonra beraberindekilerle Tirebolu Devlet Hastanesine geçen Belediye Başkanı Karapıçak, burada önce yatan hastaları ziyaret edip, bayan hastalara karanfiller dağıttı ve onlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane ziyareti sırasında yanındaki teşkilat başkanlarıyla kurum yöneticileri ve bayan çalışanlarla da görüşen Karapıçak, bayan hemşirelere karanfiller dağıtırken; Ak Parti İlçe Başkanı Koç da, Belediye Başkanı ve diğer teşkilat başkanlarıyla hastaneyi ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. İlçe Başkanı Koç, tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, hastanedeki bayan hastalarla personellere karanfil dağıttı.