Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tığlı, “Talimat olmadan çözülemiyor mu?”

AKP İl Başkanı Kenan

AKP İl Başkanı Kenan Tatlı’nın, Ordu-Giresun Havalimanı’nda Giresunlu taksicilerin yolcu alamama sorununu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiğini ve Cumhurbaşkanının da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismanoğlu’na bu hususta bir talimat verdiğini söylediğini ve “her daim desteklerini eksik etmeyen, Cumhurbaşkanımıza ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dediğini hatırlatan Tığlı; “Bunun için de mi Cumhurbaşkanından talimat beklediniz?” diye sordu.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, “Taksici esnafımız bu konuda çok mücadele yürüttü, çok çaba sarf etti. Acaba AKP’nin il yöneticileri ve milletvekilleri bu konuda Bakan Karaismanoğlu’na ulaşamadılar mı yoksa ciddiye mi alınmadılar inanın çok merak ediyoruz. Aksi halde Cumhurbaşkanına bu konuyu arz edip, sorunun çözülmesi için talimat vermesini beklemek tuhaf değil mi? Bunun için iktidar partisinin il yöneticileri ve milletvekilleri ilgili bakan ve hatta ilgili birim yöneticileriyle bir araya gelip çözüm üretemiyorlar mı? Eğer gerçekten öyleyse sizler neden o koltuklarda oturuyorsunuz bırakın o koltukları, gidin evinizde ki koltuklarda oturun. Ya da her sorun için Cumhurbaşkanından talimat beklemeye devam edin” çıkışını yaptı.

“UMARIM BİR AN ÖNCE GEREĞİNİ YAPARLAR”

Havalimanından yolcu alamayan Giresunlu taksici esnafından, sefer sayılarının yetersizliğine, güvenlik sistemlerine kadar birçok sorunu gerek TBMM Genel kurulda yaptığı konuşmalarla gerek basın açıklamalarıyla gerekse soru önergeleriyle gündeme getirdiğini ifade eden Tığlı, “Ulaştırma Bakanı inşallah talimatın gereğini aksatmadan bir an önce yerine getirir de taksici esnafı rahatlar. Giresun için gayret sarf eden her siyasetçinin Cumhurbaşkanının talimatlarına gerek duymadan Bakanlar düzeyinde, bürokrasi düzeyinde en iyi şekilde muhatap alınıp ciddiye alınmasını samimiyetle istediğimi ifade etmek isterim” dedi.