Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEOG’da Türkiye 1.si ve 2.si Bulancak’tan

Bu haberin fotoğrafı yok

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarih yazmaya devam ediyor. Başarılı eğitim kadrosuyla dikkat çeken okul adını Türkiye’ye duyurmaya devam ediyor.
Bu sene kasım ayında yapılan TEOG ortak sınavlarında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 1 Türkiye 1.si, 2 Türkiye 2.si çıkardı.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu eğitimdeki başarısı ve çağdaş eğitim anlayışı ile önemli bir eğitim merkezi olduğunu gösteriyor. Millî Eğitim Bakanlığının liselere öğrenci yerleştirmek için yaptığı TEOG ortak sınavlarında Kerem Kabakçı Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden sorulan 120 soruyu da doğru cevaplayarak ilçemizin gururu oldu.  Seranay Dündar ve Eren Özcan İngilizce’den bir soruyu yanlışıyla toplamda 119 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye 2.si oldular.  Bu başarıların dışında Ahmet Buğra Aslan ve Gaye Şenol 118 doğru, Berkay Gündüz ve Sena Karamustafa 117 doğru yaparak dereceye giren diğer öğrencilerimiz oldular.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun başarılı müdürü Mustafa Gündoğdu: “Mehmet Akif, ilçemizin saygın kurumlarından biridir. Burada, öğrencilerimizin gözlerinde başarma azmini rahatlıkla görebilirsiniz. Türkiye derecesi yapan Kerem, Seranay, Eren hem çalışkanlıklarıyla hem de kişilikleriyle bizleri ziyadesiyle mutlu etmişlerdir. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren değerli ailelerini kutluyorum. Bu çocukların bu güzelliklerine ne yapsak azdır. Bizler kendimizi eğitim işçisi olarak görüyoruz. Ne kadar eksiklik ve zorluk olsa da bütün bunları çocuklarımıza hissettirmeden onları varacakları limana sağ salim götürmek birinci görevimizdir. Bu uğurda çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Onların yüzü güldükçe bizler tüm yorgunluğumuzdan sıyrılacağız. Biz, öğretmen arkadaşlarımın üstün gayreti ve özverili çalışmalarının öğrencilerimizin yüzünde bir gülümseme ve TEOG’da Türkiye dereceleri olarak geri dönmesinden çok mutluyuz. Öğretmenlerimize verilecek her desteğin bütün bu başarılara doğrudan yansıyacağını bilmeliyiz. Okulumuza, öğrencilerimize, velilerimize ve ilçemize bu başarıyı tattıran başta öğretmenlerimize, destek personellerimize ailelere ve geleceğimizin sönmeyecek ışıkları sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.