Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatlı, iddialar asılsız

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Tatlı, Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR aracılığıyla yeni istihdam edilen sağlık personelleriyle ilgili ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, istihdam edilen personellerin tek tek noter huzurunda çekilen kura ile belirlendiğini açıkladı

ASILSIZ İDDİALARA İTİBAR EDİLMEMELİ

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, koronavirüs salgını tehdidi ile topyekün mücadele verildiği bir dönemde hiçbir vatandaşın bir diğerinden üstünlüğü veya ayrıcalığının bulunmadığını kaydetti. Tatlı, Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR aracılığıyla yeni istihdam edilen sağlık personelleriyle ilgili ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğuna dikkat çekerek, istihdam edilen personellerin tek tek noter huzurunda çekilen kura ile belirlendiğinin altını kalın çizgilerle çizdi.

679 YENİ SAĞLIK PERSONELİ HAYIRLI OLSUN

Tatlı, Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde istihdam edilecek 387 sözleşmeli sağlık personelinin ÖSYM tarafından yerleştirme usulüyle, 292 sürekli işçi sınıfındaki sağlık personelinin ise 08 Nisan 2020 tarihinde İŞKUR tarafından noter huzurunda çekilen kura ile belirlendiğini kaydetti. Tatlı, bir kayırma ya da torpilin söz konusu olmadığını belirterek, ataması yapılan 679 yeni sağlık personelinin hayırlı olmasını diledi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Tatlı, Giresun’a ataması gerçekleşen 679 yeni sağlık personelinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’e teşekkür etti. AK Parti İl Başkanı Tatlı, koronavirüs salgınına karşı devletin tüm kurumlarının başta hiçbir geliri olmayan ihtiyaç sahipleri olmak üzere bütün vatandaşların yanında olduğunu da sözlerine ekledi.