Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tarihi, siyasi başarı”

AK Parti milletvekilleri dün

AK Parti milletvekilleri dün parti il binasında ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdiler.  Nurettin Canikli, Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ün ortaklaşa düzenlediği basın toplantısına İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar, Kadın Kolları Başkanı Fatma Zehra Kara ile bazı belediye başkanları ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

CANİKLİ, “KÖRDÜĞÜMÜ MİLLET ÇÖZDÜ”
AK Parti Milletvekili Nurettin Canikli, geniş şekilde yaptığı 1 Kasım seçimleri değerlendirmesinde önemli mesajlar verdi.
Canikli, 7 Haziran’dan sonra oluşan kör düğümü milletin çözdüğünü belirterek “ Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, Türkiye’de muhalefet tam anlamı ile çökmüştür. Alınan bu sonuçlardan sonra diğer devletlerde tavırlarını yeniden belirlemek durumundadır. HDP’nin politikalarına vatandaş itirazını göstermiştir. Paralel örgüt ile sonuna kadar mücadele sürecektir. Muhalefetin Cumhurbaşkanını siyaset dışı bırakma imkanı kalmamıştır.” dedi. Canikli, Giresun’un kendilerine büyük destek verdiğini verilen desteğin daha çok hizmet olarak geri döneceğini de belirtti. Canikli, Giresun’a katkı sağlayacak her projeye destek vereceklerini, bu desteğin olabilmesi için de karşı tarafında samimi davranış sergilemesi gerektiğini belirtti.