Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Takım olma yolunda ilerliyoruz”

Çotanakların Teknik Patronu Keleş,

Çotanakların Teknik Patronu Keleş, yeni bir takım kurduklarına dikkat çekerek, “Şuanda hedeflediğimiz seviyede değiliz ancak zamanla istediğimiz seviyeye geleceğiz. Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz” dedi.

TFF 1. Lig ekibimiz Giresunspor’da, Teknik Direktör Hakan Keleş, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum kampında devam ettiklerini söyledi.

Faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Keleş, gazetemize özel yaptığı açıklamada, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte daha da güçlendik. Yenilerle eskilerin çabuk kaynaşmalarını çok olumlu bir gelişme olarak görüyorum. Eksiklerimiz yok mu elbette var ve biz bu eksiklikleri gidermek için yoğun bir çaba harcıyoruz. Genel itibariyle değerlendirecek olursak Erzurum kampında yaptığımız çalışmalarda oyuncularımızın gösterdiği performanstan memnunum. Şuanda istediğimiz seviyede değiliz ancak zamanla istediğimiz seviyeye geleceğiz” dedi.

Takımda eksikliği hissedilen bölgelere gerekli takviyeleri yapacaklarını ifade eden Keleş, “Başkanımız ve yönetim kurulumuzla sürekli istişare halindeyiz. Gündemimizde olan isimlerle görüşmeler sürüyor. Kısa bir süre içerisinde birkaç transferin daha aramıza katılmasını bekliyoruz. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bu konuda büyük fedakarlıkları var. Bizlerde bu fedakarlıklara sahada alacağımız sonuçlarla katkıda bulunmak için sıkı bir kamp dönemi geçiriyoruz” şeklinde konuştu.