Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP’den Kongre değerlendirmesi

Saadet Partisi Giresun İl

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Ömer Öztürk bir basın açıklaması yaparak, 30 Ekim Pazar Günü yapılan 6. Olağan Kongrede Temel Karamollaoğlu’nun 871 oy alarak yeni genel başkan seçildiğini söyledi.

6. Olağan Kongrenin bir bayrak değişimi, bir nöbet değişimi olduğunu söyleyen Ömer Öztürk, yeni genel başkanın bilgisi, birikimi ve tecrübesi ile bu bayrağı en tepe noktaya taşıyacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti.

4 kere partilerinin kapatılmasına rağmen halen yürüdüklerini ve Erbakan Hocanın yakmış olduğu o büyük meşale ile yollarına devam ettiklerini söyleyen Ömer Öztürk; “Ayaktayız, azimliyiz ve kararlıyız. Biz bu davayı niçin yürütüyoruz, niye güdüyoruz. Biz Allah rızası için bu çalışmayı yürütüyoruz. Dünya menfaatleri için bunu yapmıyoruz. Mazlumların yanında olduğumuzu, bütün gücümüzle çalışacağımızı, her yolda gayret göstereceğimizi dünyaya ilan ediyoruz. Bu yolda bizden ayrılan kardeşlerimiz oldu ancak biz bu yolun neferiyiz. Ayrılmadık, asla ayrılmayacağız. Adil bir dünyanın kurulması amacıyla çalışıyoruz” dedi.

Doğrudan şaşmadan bildiklerini, kimseyi kırmadan incitmeden söyleyeceklerini belirten Ömer Öztürk; “Hükümetin yanlışlarını da doğru bir üslup ile şimdiye kadar nasıl anlattıysak bundan sonra da anlatmaya devam edeceğiz. Doğrularına da daha önce nasıl sahip çıktıysak, bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. İktidarda bulunan arkadaşlarımıza onları tenkit etmek, onları kötü duruma düşürmek için yapmıyoruz. Bundan ders alsınlar, adımlarını ona göre atsınlar istiyoruz. Biz merhametliyiz, herkesi severiz ama yanlışını da üslubuna göre söyleriz” dedi.

6. Olağan Kongrede Giresun Teşkilatından 3 kişinin (Hasan Bitmez, Bekir Demirkaya, Süleyman Tekbaş) GİK Asil Üyeliğine, 1 kişinin de (Davut Tepeyurt) Yüksek Disiplin Kurulu Yedek Üyeliğine seçildiğini söyleyen Ömer Öztürk, seçilenlere yeni görevlerinde başarılar diledi.