Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP İl Divan Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Giresun İl

Saadet Partisi Giresun İl Teşkilatının, her ay olağan olarak düzenlediği ve il genelindeki teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği Kasım Ayı İl Divan Toplantısı yapıldı.

İl ve ilçe teşkilat yönetimlerinin katıldığı İl Divan Toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan GİK üyesi ve İl Sorumlusu Bekir Demirkaya, Mısır’da yaşanan terör olayını kınayarak, “Ölüm nerede olursa olsun tasvip etmemiz mümkün değil. Özellikle de camideki insanları, bir de üstelik, İslam adına öldürmeye kalkıyorlar, öldürüyorlar, katlediyorlar. Bunlar kabul edilemez, korkunç hadiseler. Her yerde meydana gelebilir. Çoluk çocuk, kadın erkek, hiç fark etmiyor. Mısır’da böyle bir patlamanın meydana gelmesi hepimizi üzdü. Bu Türkiye’de de meydana gelse aynı, hatta Amerika’da, Avrupa’da da meydana gelse aynı” dedi.

Trump’ın açıklamalarını da eleştiren Demirkaya; “dağ taş silah dolduktan sonra, Suriye’de silah koymaya yer kalmadıktan sonra ABD Başkanı açıklama yapıyor ‘daha silah vermeyeceğiz’. 4000 tır silah terör örgütlerine gitti. İçlerinde Türkiye’de olmayan silahlar var. Bunlar ne olacak? Daha da acı olan Türkiye’deki bir takım medya kuruluşlarının bunu çok büyük olaymış gibi gösterip manşetlerine taşımaları. Sorgulayan yok, araştıran yok, temkinli yaklaşan yok, kendilerini muhafazakâr olarak tanımlayan bu grup içinde bir ‘babayiğitte’ yok” dedi.

Şu anda fındık ile ilgili gelinen noktayı da eleştirerek, hükümetin fındık ile ilgili hala bir strateji geliştirmemesinin anlaşılmaz bir durum olduğunu belirten Demirkaya, “TMO daha kaç sene fındık almaya devam edecek veya edebilecek? Ondan sonra ne olacak? Şimdi hükümetin fındık ile ilgili tüm kesimleri bir araya toplayıp bir fındık politikası geliştirmesi gerekmiyor mu? Daha ne bekleniyor? 2 sene sonra 4 TL’den satılmasını mı? Veya üreticilerin bahçeleri terk etmesini mi? Eğer hükümet şimdi bu zamanda bu işe el atmazsa fındığın geleceği vahim” dedi.

Toplantı sonunda Saadet Partisine Bulancak ve Piraziz ilçelerinden yeni katılanların rozetleri İl Sorumlusu Bekir Demirkaya tarafından takıldı.