Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sayca Köyü Ortaokulu alkışı hak etti

Bu haberin fotoğrafı yok

Okuldaki toplam 19 kız öğrenci arasından seçilen 10 öğrenciyle Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği’ne katılan Merkez Sayca Köyü Ortaokulu, idman yapacak bir salonu bile olmamasına rağmen yarı final oynama başarısı gösterdi.
Merkez Sayca Köyü Ortaokulu ilk defa katıldıkları Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında Merkez Grubu’nda Yarı Final oynama başarısı gösterdi.
7. ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan takım, okuldaki toplam 19 kız içinden seçilen 10 kişiden oluştu. Zor şartlar altında ve kısıtlı imkanlara rağmen mücadeleleriyle göz doldurdular.
Amaçlarının okuldaki voleybol kültürünü güçlendirmek, yaygınlaştırmak ve seneye daha istekli bir takımla mücadele etmek olduğunu belirten Merkez Sayca Köyü Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ediz Anaforoğlu, “Okulumuzun spor salonu ve ayrı bir çalışabilecek bahçesi olmaması ve taşıma merkezi olmamız nedeniyle ders dışı çalışma zamanından yoksun kalmamıza rağmen özveriyle mücadele ettik. Gelecek yıllarda daha büyük hedefler peşinden koşmak istiyoruz. Öğrencilerimizi hem eğitim öğretim alanında hem de sosyal ve sportif faaliyetler anlamında en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.