Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sandığa sahip çıkıyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Espiye ilçe teşkilatı sandığa sahip çıkıyoruz toplantısı yapıldı. AK Parti Espiye ilçe yönetimi sandık yönetim kuruluyla bir araya geldi.  Toplantıya, AK Parti Espiye ilçe Başkanı Ali Küçükaydın, Kadın Kolları Başkanı Ayşenur Önal, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Aktaş AK Parti ilçe yönetimi ve sandık yönetim kurulu üyeleri katıldı. Türkiye genelinde yapılan ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantısında konuşan AK Parti Espiye ilçe Başkanı Ali Küçükaydın, “7 Haziran seçimlerini, Türkiye’nin yıllarca çile çektiği paralel yapı gibi illegal örgütlerden, vesayet kurumlarından kurtulmanın seçimi olarak görüyoruz. Aziz milletimizin vereceği yetkiyle sivil iradenin temsil edeceği yeni anayasayı da milletimize hediye etme arzusuyla yola çıkıyoruz” dedi.

Sandık kurullarının önemine işaret eden Küçükaydın, “Partimizin teşkilatlanmasında en yüce görevi gören, mahalle ve sokaklarımızda seçmenlerimizle bire bir temas kuran, en ücra noktalarda çalışan, teşkilatlarımızın en önemli görevini üstlenen sandık yönetim kurumları, 3 ana kademe, 3 kadın kolları ve 3 de gençlik kolları üyesinden oluşuyor.  Zaman zaman çalışmalarını mahalle ve sandık bölgelerinde yapmaktalar. Bugün seçimlere yönelik tüm Türkiye’de olduğu gibi Espiye’de de Parti binasında sandık yönetim kuruluyla bir araya geldik. Bütün sandık yönetim kurumlarımızı bilgilendirdik” diye konuştu.

Milletin desteğine çok ihtiyaçları olduğunu ifade eden Ali Küçükaydın, “İnşallah yola 400 milletvekili hedefiyle çıkıyoruz. Espiye’miz her seçim çok büyük destek verdi. İnanıyorum bu seçimde de bize büyük destek verecek. Biz de bu destekle sivil anayasayı hediye etmenin onurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu.