Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun'dan kısa kısa

SAMSUN (AA) – Bafra'da

SAMSUN (AA) – Bafra'da 6 ay önce lenf kanseri teşhisi konulan 16 yaşındaki lise öğrencisi Melike Gün (16) için moral programı düzenlendi.

Tedavisi süren Gün için bir kafede program düzenleyen UltrAslan Bafra Taraftar Grubu üyeleri, Gün'e adının yazdığı Galatasaray forması ve atkı hediye etti.

Grup üyelerinden Kadir Macit, sadece maçlarda ön plana çıkan bir taraftar grubu olmadıklarını belirterek, "Melike kardeşimize destek olmak ve yanında olduğumuzu belirtmek için toplandık. Bizler ağabeyleri olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız." dedi.

Gün de "Güçlüyüm, bunların hepsini atlatacağım. İnşallah hastalığı yeneceğim." ifadesini kullandı.

– Bafra'da marketler denetlendi

Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerde denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, ilçedeki marketlere yönelik denetimde reyonlarda bulunan sebze ve meyvelerin künyesi, üretim yeri ve cinsi, ait olduğu üretici bilgileri, diğer ürünlerde ise yerli üretim logosu, satış fiyatı, üretildiği ülke bilgilerinin olması gibi konuları inceledi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşların endişelerinin ortadan kalkmasını amaçladıklarını dile getirerek, kurallara uymayanlara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun ilgili maddelerince uyarı ve işlem yapıldığını kaydetti.