Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun'daki FETÖ'nün hücre evlerine operasyon

Bu haberin fotoğrafı yok

SAMSUN (AA) – Samsun'da, FETÖ/PDY'nin hücre evlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekiplerince Atakum ilçesinde FETÖ'nün "gaybubet evi" olarak adlandırdığı 4 adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Halil İ.Ç. ve Muhammed B.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yakalama kararı verilen Halil İ.Ç'nin Bank Asyada katılım hesabı, örgütle iltisaklı dernek üyeliği ve müzahir kurumlarda SGK kaydının bulunduğu belirtildi.

Muhammed B.G'nin hakkında ise Çorum'da "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan işlem yapıldığı, ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilerek yetkisizlikle dosyasının Samsun'a gönderildiği öğrenildi.

Zanlılar, dün gözaltına alınmıştı.