Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Piraziz’de Bozkurtlar ocak istiyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Piraziz’de Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş gençler,  ilçeye ocak açılması için adeta kampanya başlattılar. Sosyal Medya üzerinden kenetlenerek seslerini duyurmaya çalışan gençler Piraziz’e ocak açılması için Parti yöneticilerinden yardım istediler. Pirazizli genç bozkurt Batuhan Arslan’ın önderliğini çektiği bu oluşum ilçede büyük yankı yarattı. ARSLAN kendisine ait sosyal medyadan yayınladığı paylaşım ile Giresun Ülkü ocakları Başkanı Ertuğrul Gazi Konal’a kadar sesini duyurdu.

Arslan yaptığı açıklamada; ”Piraziz’de pırıl pırıl bir gençlik oluşumu var ve eğitim istiyorlar. Bu gençler, her biri yarının umudu olmak için, Ülkenin ve Piraziz’in kaderine imzalarını atmak için, vatan ve turan mefkuresinin birer neferi olmak için ocak istiyorlar.  Gelin biz gençlere bu desteği verin. İl Ocak Başkanıyla ve Yönetim Kurulu ile görüşüp; Piraziz’de de bir ocak tüttürelim ve Piraziz’i ilim, irfan yuvası yapalım. Biz bir birimize söz verdik. Ülkücü fikriyatla neşrolacağız teşkilatımızı ve Ocağımızı el üstünde tutacağız. Evlerimizde, muhitlerimizde, okullarımızda, müstesna kişiliğimiz ile dolaşacağız. , Her Ana, Baba’nın hayırlı evlat hasretini kaldıracağız” dedi. Arslan paylaşımının ardından kısa sürede onlarca genç hareket geçerek bu çağrıya destek verdiler.  Giresun Ülkü ocakları Başkanı Ertuğrul Gazi Konal ise gençlerin bu isteklerine sevinirken, ellerinden ne geliyorsa da yapacağını belirtti. Başkan Konal bu tür isteklerin sosyal medya üzerinden değil bire bir yapılacak görüşmeler ile sonuçlanacağını açıkladı.

MHP Piraziz İlçe teşkilatı adına Başkan yardımcısı Mustafa Arslan yaptığı açıklamada, “İlçe başkanımız Atılay Altunköse ve beraberindeki heyet ile Giresun Ülkü ocakları başkanı Ertuğrul Gazi Konal ile bir görüşme yapıp bu işi çözeceğimize inanıyorum” dedi.