Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztürk’ün ilçe ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Giresun Milletvekili

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerini ziyaret ederek ilçe halkıyla bir araya geldi.
Öztürk, ilçelerde Teşkilatları ziyaret ederek ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ardından da belediye başkanlığı ve kaymakamlıkları ziyaret ederek Hükümetin eğitim, ulaşım, sağlık, turizm konularındaki yatırımları gözden geçirildi.
Öztürk yaptığı açıklamada, “ilçe halkını ve esnaflarımızı da ziyaret ederek esnafların dertlerini, sıkıntılarını dinledik. Gerekli notlarımızı aldık. Bizler daima milletimizin ayağına giderek dertlerini dinliyoruz, Giresun’umuzun tüm ilçelerine yapılan yatırımları yerinde görme imkanımız oluyor” dedi.

Öztürk, “Alucra’da Şehidimiz Burak Can Karamanoğlu ile diğer şehitlerimizi kabri başında, daha sonra Çamoluklu 15 Temmuz Şehidimiz Emrah Sağaz ‘ın babasını Yenice’deki evinde ziyaret ettik. Şehidimizin babası Nazım Amca’ya Sn Başbakan’ımız Binali Yıldırım’ın mektubunu takdim ettik. İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte minnet duygularımızı ifade ettik. Bizleri de evladı kabul etmesini, her zaman yanında olduğumuzu bildirdik. Şehitlerimizin Ruhları Şad olsun. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim” dedi.
Öztürk, ilçe ziyaretlerini tamamlayarak Meclisteki çalışmaları için Ankara’ya döndü.