Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öz, “Birliğimizi bozamayacaklar”

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Av. Müjdat Öz, “Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir” dedi.

“İnsan kanından beslenen, en küçük acıma duygusuna, vicdan kırıntısına sahip olmayan şerefsiz terör cellatları dün gece İstanbul’da hainler bir kez daha sahneye çıkmışlar ve Türkiye’yi yasa boğmuşlardır” diyen MHP İl Başkanı Öz, “Türkiye’yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller ve destekçileri hunhar ve hayâsız eylemlerine bir yenisini daha eklemişlerdir. Bu menfur saldırıda 30’u polisimiz olmak üzere 38 kardeşimiz şehit düşmüş, 155 kardeşimiz de yaralanmıştır. Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir. Ve sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde bırakılmamasını istemektedir.

Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu günlerde karanlık ellerin, kaos ve kriz tetikçilerinin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir. Ancak Türk milleti meşum ve melun oyunları bozmaya muktedirdir. Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir. PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Öz açıklamasına şöyle devam etti; “Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir. Türkiye terörizme karşı teyakkuzda olduğundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devletinin ve milletinin yanında fedakârca mücadele edecektir.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı temenni ediyorum. Şu anda tedavi altında bulunan yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu mübarek Mevlid Kandil’inde Allah’tan niyazım, Türk ve Türkiye düşmanlarını kahretmesi, fitnenin müdavim ve mimarlarına fırsat vermemesidir.”