Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Oyuncularımı tebrik ediyorum”

Akın Çorap Giresunspor TFF

Akın Çorap Giresunspor TFF 1. Ligin 2. haftasında sahasında konuk ettiği Adanaspor’u 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, oyuncularının görevlerini yerine getirdiğini belirtti. Geçen hafta çok iyi oynadıklarını kaydeden Diyadin, “Bugün en önemli rakiplerden biriyle oynadık. Oyuncularının kapasitesi ölçüsünde ne yapabileceğini biliyoruz. İkinci bölgede baskı yaparak kaleye gelmesini engelledik, oyuncularımı görevlerini yerine getirdiği için tebrik ediyorum” dedi.
Transferi işaret ederek kadro derinliği oluşturulması gerektiğini vurgulayan Diyadin, “Kadro derinliğini artırırsak oyun formatını da geliştirerek iyi sonuçlar alırız. Bekleyerek oynayan değil, rakip kalede oynayan Giresunspor istiyoruz. İki haftadır da iyi gidiyoruz. Rakibimiz özellikle son 15 dakika gol bulmaya çalıştı, biz de penaltı kaçırdık. Önemli olan skor değil doğru oynamak, mücadelenin yanında teknik oynamak önemli. İnşallah bunu devam ettirmek durumundayız” ifadelerini kullandı.