Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ordu-Giresun Havalimanında Uçuşlar 10 Gün İçinde Başlıyor

Bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir kapalı olan Ordu-Giresun Havalimanı, planlanandan önce açılıyor. Giresun ve Ordu halkı 10 gün içinde uçuşlara kavuşacak!

Bakım çalışmaları nedeniyle bir

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu-Giresun Havalimanı’nın bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve 10 gün içinde yeniden hizmete gireceğini açıkladı. Şanlıtürk ayrıca yıl sonuna kadar CIP salonunun da hizmete gireceğini müjdeledi.

Pist ve Terminalde Büyük Yenilikler

16 Eylül 2024’te bakıma giren havalimanında pist yenilemeleri, terminal binası onarımları ve güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi. Pistteki çökmelerin tamir edildiğini belirten Şanlıtürk, aynı zamanda uçak kapasitesinin 5’ten 9’a çıkarıldığını ve taksi yollarının yenilendiğini ifade etti. Bu gelişmelerle Giresun ve Ordu’ya ulusal ve uluslararası uçuşlar daha güvenli ve konforlu bir hale gelecek.

CIP Salonu Yolda!

Yıl sonuna kadar iş insanlarının talepleri doğrultusunda CIP salonunun da hizmete gireceği açıklandı. Havalimanı, Karadeniz’in Avrupa’ya ve Türkiye’nin diğer bölgelerine açılan kapısı olmaya devam edecek.