Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Omurilik felçlisi huzurevi sakini aza oldu

SAMSUN (AA) – Havza

SAMSUN (AA) – Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşayan omurilik felçlisi Murat Kırkıl, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde azalığa seçildi.

Sondaj Mahallesi'nde muhtar adayı olan Mahmut Bayraktar'ın listesinde bulunan Kırkıl, Bayraktar'ın seçimi kazanması sonucu azalığa getirildi.

Manisa Somalı olan ve 18 yıldır Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan Kırkıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayraktar'ın hazırladığı listede kendisine de yer vermesinden mutlu olduğunu söyledi.

Mahalle ve huzurevi sakinlerinin sevgisiyle başarıya ulaştıklarını dile getiren Kırkıl, huzurevi sakinlerinin sesi olmayı amaçladığını belirtti.

Bayraktar da toplumda engelliler adına farkındalık oluşturmak adına Murat Kırkıl'ı aza olarak listesine aldıklarını anlatarak, "Engelli kardeşlerimizi engellemek değil, engellilerimizin yanında olmak için mahallemizde bulunan Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bir ağabeyimizi listemize almak istedik. Bizi kırmayan Murat Kırkıl ağabeyimiz de listemizde aday olmayı kabul etti. Burada kalan engellilerimizin sıkıntılarını bizlere rahat şekilde iletmeleri için böyle bir adım attık." dedi.