Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Off-Road yarışmaları için parkurlar yapılacak

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği off-road yarışmalarının daha profesyonel şartlarda yapılabilmesi için Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın talimatıyla off-road parkurları düzenlenecek.
Derin su geçişleri, çamur ve bataklık parkurları, dik rampa ve inişler gibi normal araçlarla aşılması zor engelleri geçmeye yönelik yarışları ile zevkli seyir olanakları sağlayan alternatif spor dallarından biri olan off-road yarışmalarına ilgi ilimizde gün geçtikçe artıyor.
İlimiz turizm potansiyelini arttırma çalışmaları kapsamında, İl Turizm Yönetim ve İcra Kurulunun, 11 Ekim 2018 tarihinde Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında gerçekleşen toplantısında, ilimizde Off-road yarışmalarına gösterilen ilginin yoğunluğuna dikkat çekilerek, İl Turizm Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında 2019 yılı eylem faaliyetleri içerisinde yarışmaların yapılabileceği alanlar oluşturulmasına kararı verildi.
Alınan kararlar doğrultusunda; Bulancak Bozat sapağındaki taş ocağı alanı ve Ağaçbaşı Tabiat Parkının üst tarafındaki bölgeler off-road kulüp başkanları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda değerlendirilerek, bu alanlarda off-road yarışları için uygun parkurlar oluşturulacak.