Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

O Açıklamadan Sonda Karagümrük, Talha Ülvan Transferini Askıya Aldı

Fatih Karagümrük, Giresunspor’un açıklamasının ardından Talha Ülvan’ın transferini askıya aldı.

Fatih Karagümrük, Giresunspor'un açıklamasının

2024/25 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan İstanbul temsilcisi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyordu.

TALHA ÜLVAN TRANSFERİ ASKIYA ALINDI

Fatih Karagümrük yönetimi, Giresunspor’dan ayrılan Talha Ülvan ile anlaşma sağlamıştı. Ancak, Giresunspor’un Talha Ülvan hakkında yaptığı açıklamanın ardından Karagümrük, bu transferi askıya alma kararı aldı.

GİRESUNSPOR’UN AÇIKLAMASI

Giresunspor, Talha Ülvan’ın sözleşme feshi hakkında bir açıklama yaptı. İşte Giresunspor’un açıklaması: “Futbolcumuz Talha Ülvan’ın kulübümüz ile arasında münakid Profesyonel Futbolcu Sözleşmesini haklı neden olmaksızın feshettiğini üzülerek kamuoyuna duyururuz. Öyle ki, futbolcu Talha Ülvan, kulübümüze keşide etmiş olduğu ihtarname ile mehil içerisinde ihlallerin giderilmemesi halinde sözleşmenin feshedileceğini bildirmiş, kulübümüz ise mehil içerisinde Talha Ülvan’a karşı tüm yükümlülüklerini fazlasıyla yerine getirmiştir. Ancak futbolcu Talha Ülvan, sözleşmesel tüm edimler yerine getirilmiş olmasına rağmen sözleşmesini haksız bir şekilde feshetmiştir. Önemle belirtmek isteriz ki, Talha Ülvan’ın yapmış olduğu feshin haksızlığının tespiti yalnızca yükümlülükleri yerine getirmemiş olmamız değildir. Futbolcu Talha Ülvan, Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı’nın 28. Maddesinde yer alan 7 günlük fesih süresi içerisinde sözleşmesini feshetmemiştir. Başka bir ifadeyle, futbolcu Talha Ülvan sözleşmesini feshedebileceği ve TFF PFSTT’nin ilgili maddesinde belirtilen 7 günlük süreyi dikkate almayarak 30 günlük mehilin bitiminden sonra 9. günde yani fesih bildirimi yapma hakkının olmadığı tarihte sözleşmesini haksız bir şekilde usule aykırı olarak feshetmiştir.”

GİRESUNSPOR’UN YASAL HAKKINI KULLANMA BİLDİRİSİ

Giresunspor, Talha Ülvan’a karşı tüm yükümlülüklerin yerine getirilmesine rağmen yapılan bu fesih işleminin haksız olduğunu belirterek, sportif ceza talepli dava başta olmak üzere kulübün uğradığı tüm zararlar için yasal haklarını kullanacağını açıkladı. Kulüp ayrıca, Talha Ülvan’ın haksız feshi nedeniyle üçüncü kulüplerin sportif ceza almaması ve zarara uğramaması için gerekli özeni göstermesi gerektiğini belirtti.

TALHA ÜLVAN’IN KARİYERİ

Belçika ekibi OH Leuven altyapısında yetişen Talha Ülvan, Samsunspor ve Giresunspor formalarını giydi. 23 yaşındaki savunmacı, geçen sezon Giresunspor’da 28 maçta oynadı ve 1 gol ile 1 asist yaptı.

Fatih Karagümrük’ün, Giresunspor’un açıklamasının ardından transferi askıya alması, Talha Ülvan’ın transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı konusunda belirsizlik yarattı. Gelişmelerin takip edilmesi ve her iki kulübün de açıklamalarına dikkat edilmesi gerekiyor.