Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
blank
Ertan AKSU

NİKÂH!

Nikâhımız vardı Cuma günü 11.00 de. Başkanımız da haberliydi nikâhtan.
Telefon ettim arkadaşlara, programda olduğunu söylediler. Ben de onu rahatsız etmemek için belediyeye inmedim. Vakit yaklaştıkça telefon edeyim dedim. Telefon kapalıydı. Daha sonra aradım çalıyordu, yanıt vermedi. Telefonum her halde kayıtlı değil ki geri dönmedi. En azından gitmeyeceği yerlere çiçeği gidiyordu. Hepsini geçtim de nikâhın dördüncü katta kıyılması saçmaydı. 4. kata çıktık açık olan tek kapı teras kapısıydı. Ve karanlıktı. Işıklar kesikti herhalde! Tekrar 2.kata indiğimde salon için para vermediğimiz söylendi. Bizim yatırdığımız para nikâh işlemi için değil miydi? Salon için ayrı para gerektiği söylenseydi yatırırdık. Her zaman nikâhımız kıyılmıyor ki nereden bilelim. Dördüncü katta açık olan yere girmemiz söylendi. Tamam, nikâh için para vermedik, bir kez kıyılan nikâh işlemi baştan savar gibi rastgele yerde kıyılmaz ki. Para verenler ve vermeyenler diye ayrılsa da.. Nikâh salonu ikinci katta değil miydi? Bir de alınan notlar geçerli değil herhalde.
Bu gün tiyatroyu işleyecektim. Çocuk tiyatrosu “Sevdalı Bulut” oyununa gidenlerden çocuklar ücrete tabi; ana babalar değil.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

12345678