Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlardan Başkan Aksu’ya çöp ziyareti

Bu haberin fotoğrafı yok

Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal, Aydınlar Muhtarı Sedat İbiç, Küçükköy Muhtarı Refik Devrim, Çaykara Muhtarı Ömer Tiftik, Aksu Mahallesi Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Süleyman Atasoy, Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret ederek, çöp sorunu konusunu görüştüler.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, deniz kenarına çöp dökülmesinin önlenmesi için yıllardır büyük mücadele verdiğini, bu konuda her türlü çalışmaya katkı vereceğini söyledi.

Aksu; “Katı Atık Birliği’ne en fazla parayı biz verdik. Çöp Öğütme Tesisleri için 7.5 milyon lirayı Giresun Belediyesi sağladı.

Çöp tesisinin çalışması için aktarma istasyonunun faaliyete geçmesi gerekiyor. Bu konuda Sayın Valimizle görüşeceğim. Organize Sanayi Bölgesi ve başka bir alternatif daha var. Bu konuda sizlerle beraberim. Bölge halkının isyanını anlıyorum. Bu iş uzadı. Bir an önce aktarma istasyonu halledilip, çöp tesisinin çalışması gerekiyor. Sorunun çözümünü en fazla isteyenlerden biriyim… Ben Aksu Bölgesinin çocuğuyum” dedi.

Muhtarlar adına konuşan Aksu Muhtarı Adem Önal, bölge halkının mevcut çöpün kaldırılmasını, aktarma istasyonunun deniz kenarına kurulmamasını talep ettiğini, Valilik, Belediye olarak halkın bu talebinin dikkate alınmasını istedi.

Başkan Kerim Aksu, çöp alanının sosyal alana dönüşmesi için proje yaptırdığını, ancak dolgu alanlarının belediyenin kullanımından çıkarılarak, hazineye alındığını, bölge halkının talebini önemsediğini ve yapılacak her türlü çalışmada vatandaşın yanında olacağını sözlerine ekledi.