Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhasebeciler haftası kutlandı

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Üyeleri, 1-7 Mart Muhasebe Haftası’nı Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törenle kutladı.

Muhasebe Haftası kapsamında Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Üyeleri Gazi Caddesi’ndeki esnafa karanfil dağıtarak, ellerinde “Muhasebe ekonominin aynasıdır” pankartıyla Atatürk Meydanı’na kadar yürüdü. Burada çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla tören sona erdi.

Muhasebeciler Haftasıyla ilgili değerlendirme yapan Giresun Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Sekreteri Fahri Uzun “Yoğun bir mesleğimiz var. Gelir İdaresi de bu sıkıntının farkında. Bu sıkıntıların kamu idarecileri tarafından görülerek hem meslek mensupları üzerindeki yükün hafifletilmesi hem de esnafımızın içinde bulunmuş olduğu yükten kaynaklanan sıkıntıların giderilmesi için çalışmaların yapılır düşüncesindeyiz. Bu vesileyle meslektaşlarımızın ve vergi mükelleflerimizin haftasının hayırlı olmasını temenni erdim” dedi. Düzenlenen törene Oda yüklerinin yanı sıra Defterdar Sedat Ayyıldız’da katıldı.